Arrangementer

Arrangementer & muligheder

At arrangere begivenheder i Ulbjerg Friluftsbad åbner op for en verden af muligheder af sjov, hvor du sammen med venner & familie kan nyde vores svømmefacilitet i naturens skønhed. Uanset om du vil afholde din fødselsdag, fejre en begivenhed, eller mangler et sted at slappe af, så er Ulbjerg Friluftsbad en chance for at skabe mindeværdige øjeblikke, hvor vandets lethed og naturens kraft forenes i en symfoni af sanselige, og sjove oplevelser.

 

Fødselsdagsfejring i friluftsbadet

Friluftsbadet giver en mulighed for at nyde festlighederne i det fri, hvor svømmebassinet forvandles til et festlokale under åben himmel. Her kan du have det sjovt med leg og motion, og masser af vandaktiviteter som svømning, vandrutsjebaner og vandpolo, uanset alder. Vi har god plads til dine gæster, så du kan invitere uden at bekymre dig om pladsmangel.

Familiedag

Tilbring en dag sammen med familien i vores skønne friluftsbad, hvor i kan være sammen og nyde hinandens selskab. Der er masser af muligheder for at arrangere lege og aktiviteter for børnene og de har mulighed for at have det sjovt i vores svømmebassin. Vi har plads til underholdning i alle former, så du kan skabe varige minder for børnene, og slappe af på vores terrasse og nyde solen og selskabet under den åbne himmel.

Din fantasi, vores friluftsbad

Dette er blot et udvalg af de muligheder du kan bruge friluftsbadet til. Har du egne ideer til arrangementer, så er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan høre hvordan vi sammen kan omdanne vores friluftsbad til et centrum for kreativitet og samvær for netop dit arrangement. Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe et uforglemmeligt arrangement, der gør et stort indtryk.

Ønsker du at fejre din fødselsdag eller afholde et arrangement hos os?

Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe et uforglemmeligt arrangement.

Kontakt bestyrelsen

Tlf.: 5123 6806

Ring nu
Kontaktform